MAALISKUUN RUOKALISTA
Espanja-viikko 2.-6.3.
Ma 2.3. Pasta Vegetal, ensalada mixta con atun
Ti 3.3. Sopa de pescado meriterranea, natilla con fresas frescas
Ke 4.3. –
To 5.3. Albondigas con salsa de tomate, patatas pobres, ensalada
Pe 6.3. Retkipäivä; eväät koululta
Ma 9.3. Tonnikalamakaronivuoka, raejuustosalaatti
Ti 10.3. Kasvispihvit, herkkusienikastike, perunat, kreikkalainen salaatti
Ke 11.3. Itämainen possupata, riisi, salaatti
To 12.3. Jauhelihakeitto, hedelmäsalaatti
Pe 13.3. Nakkikastike, perunat, coleslaw-salaatti
Ma 16.3. Kinkku-ananaspasta, salaatti
Ti 17.3. Tonnikalapihvit, tomaattikermakastike, perunat, salaatti
Ke 18.3. Italianpata, riisi, salaatti
To 19.3. Kasvissosekeitto, mansikkarahka
Pe 20.3. Uunimakkara, kasvispata, pinaattiperunasose, raastesalaatti
Ma 23.3. Pasta Bolognese, salaatti
Ti 24.3. Kalamurepihvit, kananmunakastike, perunat, kurkkusalaatti
Ke 25.3. Kalkkikapteenin possupata, yrttiperunat, kaalisalaatti
To 26.3. Nakkikeitto, vanhanajan pullavanukas ja vaniljakastike
Pe 27.3. Paella, salaatti
Ma 30.3. Lasagnette, raejuustosalaatti
Ti 31.3. Pinaattilätyt, kasvisrisotto, tonnikalasalaatti
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti